[VIDEO] Suami Dijemput Ilahi Sehari Selepas Tahu Bakal Jadi Ayah, Baru 2 Bulan Tinggal Bersama Sebab PJJ

Setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pasti menantikan kehadiran cahaya mata sebagai ‘pelengkap’ rumah tangga. Namun, tidak semua pasangan yang diberikan rezeki hamil seawal tahun perkahwinan mereka dan ada yang sudah bertahun-tahun menantikannya.

Tetapi lain pula yang dilalui oleh seorang wanita apabila dia disahkan hamil selepas dua tahun menanti cahaya mata pertama mereka, namun diuji dengan kehilangan suami tersayang pada keesokan harinya.

2 tahun menanti kehadiran cahaya mata, suami menghadap Ilahi

Menerusi perkongsian yang dimuat naik oleh Shaa Ibrahim di Facebook, dia memaklumkan bahawa suaminya, Wan Muhammad Hasruldin telah kembali menghadap Ilahi selepas terl1bat kemal4ngan jalan raya ketika dalam perjalanan untuk pergi ke tempat kerja.

2 tahun PJJ, baru 2 bulan duduk sebumbung

Sebelum ini mereka terpaksa PJJ (perkahwinan jarak jauh) selama dua tahun atas urusaan kerja dan sebenarnya baru dua bulan mereka mula tinggal bersama.

Lebih menyed1hkan lagi apabila arw4h suaminya begitu teruja dapat berita gembira bahawa isterinya disahkan ham1l sebulan dan dia bakal menjadi seorang ayah sehingga sanggup membatalkan hasratnya untuk membeli kereta baru.

‘Bekal awak tak sempat jamah’

Menurut Shaa, pada pagi kejadian, suaminya sempat meminta untuk menyiapkan bekal nasi goreng dengan udang kunyit, namun tidak sempat dijamah olehnya.

Ujarnya lagi, kawan-kawan arwh suaminya datang menziarah arwh untuk kali terakhir dan mereka turut mengalirkan air mata kerana sed1h keh1ilangan seorang kawan yang baik. Shaa juga memberitahu bahawa srwah suaminya telah selamat dikebvmikan di kampung halamannya di Pasir Mas, Kelantan.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariMaklumat

Sumber: NO

Leave a Comment