(VIDEO) “Men1tik Air Mata..” – Wanita Tumpangkan Warga Emas Jalan Seorang Diri Und4ng Seb4k Ramai

Baru-baru ini, vir4l di aplikasi,tikt0k mengenai sebuah hantaran video oleh seorang pengguna dikenali sebagai Syafiqah Nazri yang memaparkan seorang warga emas telah mengvndang rasa seb4k orang ramai.

Menerusi video tersebut, Syafiqah menceritakan apabila dia ternampak seorang warga emas yang sedang berjalan kaki seorang diri di tepi jalan besar sambil memegang ranting kayu pokok.

Pada mulanya, dia tidak dapat memberhentikan kenderaan kerana terlalu banyak kereta di atas jalan, namun wanita itu tekad untuk berpatah balik.

Sadly, atuk tu still tak berganjak dari laluan tu sebab dah tak berdaya sangat nak jalan.

Malah, apa yang lebih meny4yat h4ti adalah apabila wanita itu bertanya mengapa warga emas itu berjalan kaki, jawapan warga emas itu telah menyentvh hati orang ramai.

Atuk nak masukkan duit dekat bank.. nak buat macam mana, motor tak ada. Perlahan-perlahan la jalan, lama-lama sampai je.

VIDEO

Sehingga kini, perkongsian video itu telah meraih 2.3M tontonan, 253.3K tanda suka, 10.7K komen di aplikasi TikT0k.

Meninjau di ruangan komen, video berdurasi 1 minit 10 saat itu telah mengvndang seb4k orang ramai yang rata-ratanya memuji tindakan murni wanita itu dan mengucapkan terima kasih kerana bersikap prihatin terhadap warga emas berkenaan.

sumber ; BeautifulNara

Leave a Comment