“Sudahlah Kahwin tanpa pengetahuan, dia sindir saya masa..”Tak sangka.. Akhirnya Isteri pertama dedah Kenapa dia s3rang madunya..

Hari ini, kecoh di media s0sial apabila isteri-isteri kepada bekas jurulatih bola sepak bergaduh di sebuah restoran terletak di Shah Alam, Selangor kerana salah faham.

Terbaharu, Ketua P0lis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Mohd Iqbal Ibrahim berkata punca sebenar pergadvhan itu berlaku kerana isteri pertama berang disindir oleh madunya dalam satu program rancangan realiti televisyen.

Mohd Iqbal Ibrahim berkata, hasil siasatan yang dijalankan mendapati isteri pertama jurulatih berkenaan berasa tersindir dengan kenyataan yang dikeluarkan oleh isteri kedua suaminya.

“Si4satan mendapati isteri pertama berasa tersindir dengan kenyataan yang dikeluarkan isteri kedua dalam sebuah rancangan realiti televisyen,”katanya.
Selain itu, isteri pertama turut memarahi madunya dan mend4kwa wanita berkenaan telah berkahwin dengan suaminya tanpa pengetahuannya.

Katanya lagi, kedua-dua wanita berkenaan turut menarik rambut sesama mereka dan pertengkaran yang berlaku di dalam restoran juga dibawa sehingga ke bahagian luar.

“Pertengkaran di dalam restoran tersebut kemudiannya membawa sehingga bahagian luar restoran.
“Setakat ini tiga individu termasuk suami kepada kedua-dua wanita itu telah dipanggil bagi dirakam percakapan berhubung kejadian,” katanya.

Terdahulu, sebuah restoran kacau-bilau apabila dua individu dipercayai isteri kepada seorang bekas jurulatih bola sepak tempatan bergaduh kira-kira jam 2 pagi. Bagaimanapun, pergaduhan itu berjaya dileraikan oleh orang ramai yang berada di restoran berkenaan.

Kes disiastan mengikut Seksyen 160 Kanun Keseksaan (g4duh gempar) dan Seksyen 14 Akta Kesalahan Kecil (AKK) (Kelakuan tidak senonoh tempat awam).

Sumber: Sinar Harian

Leave a Comment