Sifu Sah4m ‘Honeym00n’ Atas Kapal, Tapi Ramai Pula ‘Ger4m’ Bila Tengok Aksi Isteri Dia

Selepas hampir dua minggu pakar sah4m, Datuk Dr Mohd Nazri Khan Adam Rasol Khan mendirikan rumah tangga bersama wanita yang dicintai, Datin Tuan Nor Ernie Rossmeris Tuan Zahari, nampaknya kini pasangan merpati dua sejoli itu sedang berbulan m4du.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh Nazri di laman TikT0knya, kelihatan dia bersama isteri sedang bahagia menghabiskan masa mereka berbulan m4du di sebuah kapal layar.

Dalam video itu juga, terdapat sebuah kek yang dic0ret ‘happy honeym00n’ dan sejamb4k bunga ros diberikan oleh pakar saham yang berusia 47 tahun itu kepada isterinya.

“Kita adalah kapal yang berlayar di lautan luas yang telah banyak kapal kar4m di dalamnya, mohon doa semoga kita tidak terses4t di dalam lautan ini,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Amb0i, manjanya isteri DDNK!

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata net1zen terkesima dengan sifat manja yang dimiliki Ernie selepas membina mahligai bersama lelaki yang dicintainya itu.

Semoga berbahagia!

Malah, ada juga net1zen yang mend0akan agar mereka berdua selalu bahagia bersama dan hubungan yang terj4lin itu kekal selama-lamanya.

Terdahulu, kisah percintaan antara pak4r sah4m bersama isterinya yang berusia 25 tahun itu menjadi bualan net1zen apabila Ernie dikatakan perempuan perampas yang telah mengh4ncurkan rumah tangga Nazri

bersama dengan isterinya sebelum ini.

Nazri, dia mengakui tidak mudah untuk menambat hati wanita yang dicintainya itu dan meluahkan rasa syukur apabila majlis pernik4hannya telah berjalan dengan lancar.

“Beza umur kami 22 tahun. Bukan mudah nak tawan hatinya. Tapi Alhamdulillah kami selamat bernik4h pada Jumaat. Sebenarnya hari ini (kelmarin) genap setahun kami berkenalan,” katanya.

Menceritakan kembali momen perkenalannya bersama Ernie, dia memaklumkan mula berkenalan dengan Ernie ketika memberi ceramah di sebuah universiti dan serius menj4linkan hubungan sejak Februari lalu selepas berjumpa dengan keluarga isterinya.

“Kami berkenalan ketika saya menyampaikan satu ‘talk’ di sebuah universiti. Asalnya saya mengajar saham. Tapi apabila dah lama kenal, saya jumpa keluarganya.

Kiranya, jumpa September tahun lalu dan Februari kami mulai serius. Jadi, lebih kurang tujuh bulan saja perhubungan kami sebelum ambil keputusan berk4hwin,” jelasnya.

Bukan itu sahaja, dia mended4hkan Ernie adalah seorang wanita yang mudah dibentuk dan j4tuh cinta apabila melihat kepada keperibadian yang dimilikinya.

Tambahnya lagi, perbezaan umur 22 tahun bukanlah satu pengh4lang buat mereka untuk menj4lin keserasian bersama dan mengakui pemikiran isterinya itu tidak sama seperti golongan muda yang lain.

“Isteri sangat manja, dia pelajar, dengar cakap dan mudah dibentuk. Jadi saya rasa macam ada satu pengecualian dalam hidup saya sebagai orang korporat. Apabila jumpa dia, kami tak bincang mengenai dunia korporat. Jadi, ia lain daripada kehidupan saya.

“Pada mula saya tengok dia, saya suka dia sebab kelembutan dimiliki dan dia manja. Kami macam ada keserasian terus dan tak rasa saya ni macam orang tua. Bagi saya, beza umur ni tak ada masalah dari awal berkenalan,” ujarnya.

Difahamkan juga, ini merupakan perk4hwinannya yang kedua selepas setahun bercerai daripada mahligai yang dibina sebelum ini bersama bekas isteri pertama.

Sumber : TikTok @datodrnazrikhan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber : http://www.mediakita.dnq.news/

Leave a Comment