Selepas setahun hidup sol0, Siti Saleha ded4hkan jejaka pilihan hati

Selepas hampir setahun hidup s0lo, akhirnya pelakon Siti Saleha mengakui sedang mengenali hati budi seorang lelaki berd4rah kacukan namun masih tak sedia nak perkenalkan.

Memetik laporan Kosmo, Saleha berkata dia belum bersedia untuk memperkenalkan teman lelakinya itu kepada umum. Kata aktres berumur 32 tahun itu, hubungan mereka masih berada dalam fasa awal dan sedang mengenali hati budi masing-masing.

Nanti saya kongsi dalam Inst4gram hanya apabila saya benar benar sudah bersedia. Sungguhpun begitu, kawan-kawan yang rapat dengan saya tahu tentang hal ini walaupun saya tak kongsi gambar apa. Bila-bila masa sahaja nanti, saya akan tunjuk muka dia (teman lelaki).

Tambah pemilik nama Siti Saleha Mohd Baharum, lelaki itu berdarah kacukan sama seperti dirinya. Ya Tuhan, saya macam dah cakap habis semua dah (ketawa). Dia mix blood (berd4rah kacukan). Sama macam saya. Orang putih. Kacukan juga.

Dalam pada itu, pelakon drama 7 Hari Mencintaimu memberitahu lelaki itu seorang yang sangat baik. Tiada apa yang serius sangat pun. Maksud saya, saya sedia berkawan. He’s a nice guy (dia seorang lelaki yang baik).

Sekadar info, Siti Saleha telah bernikah pada 28 Julai 2017 dan perk4hwinannya itu tidak dikurnia cahaya mata. Walau bagaimanapun, pelakon 7 Hari Mencintaiku itu sah bercerai talak satu dalam satu prosiding di Mahk4mah Rendah Syariah Klang, Selangor pada 17 Januari lalu.

‘Sudah Tentu Nak K4hwin Lagi, Tapi Saya Tak Nak Ulangi Kesilapan Sama’ – Siti Saleha

Pelakon jelita, Siti Saleha mended4hkan perancangannya untuk kembali berumah tangga selepas bercer4i dengan bekas suaminya, Ahmad Lutfi Azhar pada Januari lalu.

Tidak trauma dengan keruntuhan mahligai yang dibina pada 2017, pelakon berusia 32 tahun ini mengakui bahawa dia sama seperti wanita lain yang ingin hidup bahagia bersama pilihan hatinya.

Saya bersedia untuk ‘move on’. Ia bergantung sebab pengalaman saya lain dan saya sedia untuk ‘move on’ walaupun baru saja, tetapi saya fikir Allah nak bagi yang terbaik lagi.

Ujarnya lagi, dia tidak kisah jika bakal suaminya itu adalah orang biasa atau tidak malah dia turut mengakui pengalaman yang dilaluinya sebelum ini membuatkan dirinya t4kut jika kesilapan yang sama berulang lagi. Jelas Siti Saleha, dia akan lebih berhati-hati dalam memilih pasangan dan tidak mahu terburu-buru.

Saya nak yang simple saja. Saya hanya mahu dihargai itu saja. Sudah tentu kali ini saya kena berhati-hati. Saya tak nak ulang kesilapan yang sama. Tapi dalam masa sama itu yang membuatkan saya menjadi t4kut. Saya memang t4kut kalau perkara itu berulang lagi. Saya memang kena hati-hati dan pandai untuk pilih.

Sumber : Ohbulan

Leave a Comment