“Saya Bukan Pandai Sangat Ag4ma” – Yasmin Aziz Mohon Ma4f Tentang Kekel1ruan Ag4ma Kekasih

Penyanyi Yasmin Aziz baru-baru ini tampil menjelaskan kekel1ruan yang berlaku berkaitan ag4ma yang dianuti oleh kekasihnya, Gulherme Brizolara iaitu seorang pemain bola sepak Kelantan FC.

Dalam video TikT0k yang dimuat naik oleh Yasmin, kenyataannya yang mengatakan kekasihnya berag4ma Kat0lik dan bukannya Kr1stian adalah berdasarkan rujukan dari negara Filipina.

Kalau anda nak tahu, rujukan saya ketika buat video itu adalah orang Filipina. Dekat sana, kalau anda roman Kat0lik, mereka akan tulis ag4ma sebagai Kat0lik dalam surat beranak. Sebagai c0ntoh, kalau anda penganut Kristian, dalam surat ber4nak akan tulis Kristian.”

Yasmin turut memberitahu dia bukanlah seorang yang arif tentang ag4ma dan memilih untuk berdiam diri daripada membuka mulut tentang perkara tersebut.

Saya ini bukan pandai sangat ag4ma pun. Sebab itu saya lebih memilih untuk tidak bercakap tentang perkara itu.”

Sebelum ini, Yasmin Aziz pernah membuat hantaran di TikT0k menjawab pertanyaan net1zen tentang ag4ma kekasihnya itu yang berag4ma Kat0lik dan bukannya Kristian.

Sehubungan entri berkenaan, rata-rata warganet memberi fakta mengatakan ag4ma Kat0lik merupakan sebahagian daripada ag4ma Kr1stian.

Bagaimanapun, Yasmin mem0hon maaf atas kekel1ruan yang ditimbulkan atas kenyataan yang dibuat sebelum ini.

Saya minta maaf kalau timbul kekel1ruan. Saya juga melakukan kesilapan, saya hanya manusia bestfriend.”

Sumber : beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber:https://www.motifviral.dnqj.my/

Leave a Comment