Ramai rasa Anju tersel4mat? Netlzen b0ngkar bkas tunang Anju buat ramai tk sangka

Belum pun sebulan mengikat tali pertunangan dengan cinta hati, Zarina Anjoulie sepertinya telah mengesahkan tentang ura-ura kononnya sudah putus.

Sedangkan, masing-masing tinggal hanya lagi selangkah sebelum ke alam perkahwinan selain sudah menempah dan buat persiapan majlis bahagia tersebut Mac nanti. Kalau papa sayang mama, papa tahu nak cari kat mana.

Meskipun itu, Anju ada bertegas kepada bekas pasangannya itu untuk tidak menggunakan dirinya sebagai content semata-mata. Jika ada perasaan rindu atau apa-apa yang terbuku, pelakon wanita berkenaan terbuka untuk berjumpa bila-bila masa sahaja.

Dalam pada itu, artis tersebut juga ada memberi gambaran punca semuanya berlaku adalah disebabkan ego. Perwatakan dan pembawakan diri tak sama dengan visual yang ditunjukkan…Something wrong sangat, sebab red flags dia obvious sangat
Mendengarkan berita tentang hubungan yang `tak jadi’ itu, malah ramai pula netizen menyokong keputusan Anju.

Jelas mereka, sejak dari awal lagi seolah merasakan sesuatu tidak kena pada sikap lelaki berkenaan. Bukanlah ingin sesuka hati ‘judge’ namun seakan-akan banyak pula red flag timbul satu persatu, Iebih-Iebih lagi tentang 1su bekas isteri yang pernah vir4l dulu.

Ini antara komen-komen warganet.

“lelaki kalau dia boleh bagi talak 3 kat wife lama tu silalah red flag dulu ye. selidik abih”
“Saya pernah kena dengan orang macam ni dah agak sama spesis je kalau jantan berduit ini suka tabur macam2 pasty ugut mintak balik nanti”

“lelaki yang matang dia tak buat content pasal cer4i talak 3 dengan bekas isteri.pastu..asyik2 nak wat content dgn si girl ni..nampak pelik disitu setuju… orang yang dah mengalami sahaja yang boleh tahu .. sekilas pandang dah boleh tangkap..”

Netizen korek sampai jumpa beberapa video bekas tunang Anju di utube. Hasil carian daripada netizen malah akhirnya menemukan beberapa akaun di Y0uTube yang memaparkan kehidupan peribadi bekas tunang Anju satu ketika dulu.

Malah antara video yang paling latest pula, lelaki tersebut masih menyambut ulang tahun perkahwinan dan bercuti dengan bekas isteri di luar negara tahun lalu.

Sumber : kisah dunia

Leave a Comment