Penyokong Nyanyi Lagu ‘Selamat Pengantin Baru’ Pada Safawi Rasid, Netizen Ded4h Tarikh Perkahwinan Dengan Syifa Melvin

Pelakon dan m0del, Syifa Melvin didak.wa bakal melangsungkan perk4hwinan dengan pem.ain bola sep.ak terkenal Safawi Rasid tidak lama lagi.

Syifa Dan Safawi bakal k4hwin?

Sejak 2019, pem.ain bola se.pak Johor Darul Takzim (JDT) itu telah dikaitkan dengan pelakon Syifa Melvin yang juga merupakan adik kepada pasangan selebriti Syatilla Melvin dan Shaheizy Sam.

Meskipun g0sip cinta tentang mereka sering dibicarakan orang ramai, namun masing-masing mengambil langkah untuk mendi.amkan diri.

Walau bagaimanapun, satu perkongsian yang dimuat naik di TikT0k seolah-olah memberi bay.angan bahawa pasangan ini bakal melangsungkan perk4hwinan dalam masa terdekat.

Menerusi vide0 berkenaan, para penyokong yang hadir ke perlawanan terbaharu pasukan JDT sempat menyanyikan lagu ‘selamat pengantin baru’ kepada Safawi.

Susulan itu, rata-rata net1zen menin.ggalkan k0men dengan mempers0alkan mengapa lagu tersebut dinyanyikan oleh penyokong di stadium.

Namun, apa yang mencu.ri tumpuan adalah, sebahagian peminatnya sudah mengetahui tarikh hari bahagia pasangan terbabit yang difahamkan bakal mendirikan rumah ta.ngga pada bulan hadapan.

Leave a Comment