“Nak bercer4l ke nak buat Muslc Vldeo” Netlzen perasan sesuatu ketika Shvk Ke Pejabat Agama

Sudah tentu ramai yang cukup terkesan dan turut simpati tatkala melihat temubual isteri kepada Shuk Sahar iaitu Rosalennah Natassyiah Asshaferrah menerusi rancangan hiburan `MeleTOP’ tempoh hari.
Mana taknya, belum sempat lagi menjawab soalan daripada pengacara, ibu kepada dua orang anak itu dilihat tidak dapat menahan sebak tatkala terkenangkan dugaan yang dilalui.

Mula-mula memang bagi peluang untuk anak-anak tapi lama kelaman tu Sera macam. Dalam temubual itu juga, Rossa Sera akui kes4l apabila berkali-kali kemaafan yang diberikan seperti langsung tidak dihargai oleh suaminya tersebut.

Walau bagaimanapun, kini kedua-duanya sudah pun capai kata sepakat berkenaan hala tuju rumah tangga yang dibina selama 7 tahun lalu. Aku bukan jodohnya…Aku titipkan dia Ianjutkan perjuanganku.

Terbaru, pelawak berkenaan dilihat telah memuat naik satu rakaman di TikTok. Shuk yang berpakaian serba hitam, bersongkok bersama seorang lagi lelaki dipercayai peguamnya telah pun hadir ke sebuah pejabat agama untuk menyerahkan beberapa borang dan juga fail.

Walau bagaimanapun, apa yang menarik perhatian adalah, situasi itu siap dirakam seperti sebuah music video diiringi lagu `Aku Bukan Jodohnya’ nyanyian Tri Suaka.

Tonton disini :

Amboi macam shooting drama Akasia TV3… Trust issue betul bila record lawo-lawo gini bila mas4lah.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tertanya-tanya apakah tujuan sebenar Shuk hadir ke pejabat agama tersebut. Dalam pada itu, ramai juga yang akui malah terhibur kerana rakaman tersebut sudah seperti satu adegan dalam drama sedangkan is adalah benar.

Sumber : Kisah dunia

Perkongsian sebuah video daripada pelawak ShukSahar ternyata mencetvskan rasa hiba netizen.

Menerusi video berdurasi kurang dua minit itu, Shuk berkonqsi momen dia bersama anak perempuannya, Ain.

Tambah pilu, kapsyen di posting berkenaan juga
membuatkan ramai yang seb4k dan simpati dengan nasib menimpa pelawak tersebut.
“Ayah rindu Ain dan Aimy, nanti raya kita jumpa taw,” tulisnye.

Menerusi komen di media sosial, kebanyakannya
menasihatkan Shuk untuk bersabar. Malah, ramai yang meminta supaya semua mengetepikan soal kontr0versi terdahulu kerana video berkenaan
memfokuskan terhadap kerinduan Shuk terhadap anaknya.

“Sabar, ayah tetap ayah Shuk”.
“Siapa pun dia, apa pun dia, apalah hak kita untuk menilai.

Rezeki dia Allah dah susun”.
“Sed1h la bila Shuk cakap macam tu,” tulis beberapa netizen.

Terdahulu, pergolakan rumah tanga Shuk dan isterinya Rossa Sera terus menjadi
tanda-tanya selepas Sera mah memfailkan perceraian terhadap pelawak itu pada November tahun lalu.

Sera dan Shuk mendirikan rumah tangga pada 2015.
Pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata, Nur Qurratu Ain, 5 dan Nur Assyifatu Aimi, 2.

Sumber : gempak

Pelawak ShvkSahar tampil meluahkan perasaan berhubung kemelut rumah tangganya yang dikatakan sedang terg0lak’ ketika ini.

Menerusi satu siarang langsung di TlkTok, Shuk akui dia sekali pun tldak pernah melenting dengan tanggapan orang ramai serta dan komen netlzen terhadapnya.

“Saya sekali pun tak pernah melenting, aku terima guys, “Orang kata Shvk cvrang, tak padan dengan muka, aku cuma nak korang fikir betul-betul life aku korang tak tahu story dia sepenuhnya, itu saja boleh cakap.

Terdahulu, pergolakan rumah tangga Shvk dan isterinya Rossa Sera terus menjadi tanda-tanya selepas Sera mahu memfaiIkan perceralan terhadap pelawak itu pada November tahun lalu.

Sera dan Shuk mendirikan rumah tangga pada 2015. Pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata, Nur Qurratu Ain, 5 dan Nur Assyifatu Aimi, 2.

Sumber : Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Comment