Nak Bantu tapi harga kayangan? Netlzen trkejvt harga Biskut Shuhada Bkan B40

Sejak kebelakangan ini, nama Nurul Shuhada yang juga merupakan bekas isteri kepada pelakon kontr0versi, Hafidz Roshdi sering mendapat perhatian ramai gara-gara kemelut rumah tangga namun kini sudah b4ngkit atas kaki sendiri untuk teruskan kehidupan bersama anak-anaknya.

Malah, difahamkan juga Shuhada sedang membangunkan perniagaan biskut di bawah jenamanya iaitu ‘Satu Tak Cukup Shelup Shelup’ telah membuatkan ramai seb4k dan mahu membantunya untuk mencari rezeki.

Bagaimanapun, menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik oleh seorang pengguna di laman TkT0knya, dia berkongsi video Shuhada menjual biskutnya menerusi satu sesi siaran langsung di Inst4gram sebelum ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by shu as it SHU ! (@shushukriii)

Netizen d4kwa harga terlalu mahal. Dalam video tersebut, kelihatan Shuhada sedang mempromosikan biskut jualannya itu namun, meninjau ke ruangan komen, ramai yang meluahkan rasa terkejvt terutamanya golongan B40 apabila mengetahui biskut tersebut berharga RM179.00 tidak termasuk kos penghantaran, RM15.00.

Nak support tapi kami yang B40 tak mampu
Bukan itu sahaja, ada netizen hanya mampu mendoakan untuk Shuhada sebagai tanda sokongan memandangkan mereka tidak mampu untuk membeli biskut yang dijualnya.

Mungkin Shuhada boleh buat pack kecil untuk harga yang murah. Pun begitu, disebalik kritikan yang dilemparkan, ada segelintir individu yang memberi cadangan serta pendapat kepada Shuhada supaya menjual biskutnya dalam set mini sebagai permulaan untuk membolehkan orang ramai membeli pada harga yang lebih murah.

Semoga dilimpahkan rezeki untuk Shuhada. Dalam pada itu, ramai yang mendoakan agar urusan Shuhada sentiasa dipermudahkan dan rezekinya sentiasa dimurahkan selalu dalam mencari rezeki untuk keluarga.

Leave a Comment