Merayu pada bkas tunang? Akui masih ikhlas, Akhirnya Anju ded4h Status hubungan

Nampaknya, konflik antara pelakon Zarina Anjoulie bersama kekasihnya, Datuk Seri Khazrul Elzey belum temui titik noktah. Mana tidaknya, sebelum ini Zarina atau lebih dikenali sebagai Anju mendedahkan ego adalah punca keretakkan hubungan percintaan mereka.

Namun begitu, menerusi hantaran yang dimuat naik oleh seorang pengguna di laman TikT0knya, kelihatan Anju sedang membuat siaran secara langsung bersma para pengikutnya di aplikasi tersebut.

dalam video tersebut, pelakon yang berusia 35 tahun itu mendedahkan dia masih mempunyai perasaan sayang terhadap kekasihnya meskipun hubungan mereka kini diuji dengan dugaan.

Mama ikhlas cakap ni papa, kalau papa tengok siaran langsung ni mama nak papa tahu yang mama sentiasa sayangkan papa, kalau papa sayang mama, papa tahulah mana nak cari mama. Itu sahaja,” ujarnya.

Bukan itu sahaja, Anju turut meminta agar Khazrul men0lak segala egonya demi menyelamatkan cinta mereka memandangkan ia merupakan faktor kepada keh4ncuran sesebuah hubungan.

“Tolaklah tepi ego itu, penat lah dengan ego ni. Benda ni pesanan kat diri Anju sendiri. kalau Anju ego pun, okay mama bukan dengan papa, tunang dan kahwin dengan orang lain.

“Kalau Anju ego pun tak jadi dengan lelaki baru ni. kalau papa pun nak ada ego, tak jadi dengan perempuan lain. Ego ini adalah penghancur hubungan, r4cun! Mana-mana hubungan tak akan menjadi kalau adanya ego,” katanya lagi.

Jangan beri Anju harapan!
Susulan itu, menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa kasihan terhadap Anju yang dilihat mahu mempert4hankan hubungan tersebut.

Malah, netizen turut mempersoalkan mengapa Khazrul memberi harapan kepada Anju jika tidak mahu menjadikan aktres tersebut sebagai isterinya.

Semoga terus tabah Anju. Dalam pada itu, ramai yang mendoakan agar Anju terus diberikan ketabahan dalam mengharungi segala ujian yang dialaminya pada ketika ini dan berharap agar dia menemui jod0h yang lebih.

Leave a Comment