Macam Tak Percaya, Akhirnya Terb0ngkar Siapa ‘Datuk Seri’ Yg Did4kwa Meniipu Fizz Fairuz

Ketua Polis Daerah Sentul, Asisten Komisioner Beh Eng Lai berkata, kertas siasatan berhubung k3s berkenaan telah dilengkapkan dan dikemukakan kepada Timbalan Pend4kwa Raya pagi tadi

“Kami telah menerima arahan untuk mend4kwa susp3.k yang berusia 26 tahun itu di Mahk4mah Majistret pagi esok atas k3salahan men1.pu,” katanya kepada Kosmo! ketika dihubungi hari ini.

Terdahulu, Kosmo! Online pada 22 Julai lalu melaporkan pelakon terkenal, Datuk Fizz Fairuz atau nama sebenarnya Mohd. Fairuz Zainal Abidin mendedahkan wajah dan identiti individu yang men1.punya sehingga mengkibatkan kerug1an mencecah RM18,000.

Difahamkan, susp3.k juga telah men1pu tentang gelaran Datuk Seri yang digunakannya itu.

Pelakon berkenaan memaklumkan bahawa pen1.puan wang sebanyak RM18,000 itu adalah sebagai bayaran bon bagi sebuah tender projek di bawah Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL).

Dia mula menyedari dirinya menjadi m4ngsa pen1puan apabila individu itu menghil4ngkan diri dan selepas mendapatkan nasihat daripada beberapa kenalan sebelum membuat lap0ran polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Sentul .

Sumber : kosmo via https://theupdatenews24.com/

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Leave a Comment