Kekasih gelap tagih hut4ng, Kembali hang4t Tapi kali ni “Up” video mirip pelawak atas katil hotel tular

 

Nampaknya, kontr0versi seorang pelawak terkenal, isterinya serta wanita yang dipercayai ‘kekasih gelapnya’, kembali menjadi sor0tan netizen susulan tindakan ‘kekasih gelapnya’ memuat naik beberapa video pelawak tersebut diatas katil tdak berbaju.

Am4ran buat seseorang

Dalam kapsyen yang disertakan oleh Farah menerusi Instagram peribadinya f.zzatys sebelum ini, dia ada memberi am4ran mengenai seseorang untuk memuat naik satu video susulan tindakan individu tersebut tdak membayar duitnya.

Saja tayang video

Tak lama selepas itu, dua video menunjukan sosok tubuh seorang lelaki telah dimuat naik olehnya dengan menunjukan satu perbualan mesej bersama seseorang.

Dalam kapsyen yang disertakan, Farah memberitahu individu tersebut meminjam wang daripadanya dan ini balasan atas segala pengkhi4natan, fitn4h dan hut4ng. Dia juga meneg4skan tdak akan menghalalkan serta memaafkan semuanya.

Tambahnya lagi, dia meminta agar lelaki tersebut berhenti untuk memperm4lukannya kepada seorang lagi wanita semata-mata hanya ingin menutupi kes4lahannya.

Dah lama bersabar katanya

Dalam pada itu, dia juga telah menyertakan sekali semua bukti panggilan tdak berjawab oleh lelaki terebut setelah lama bersabar dengan kerenahnya.

Siapa yang berhut4ng pulak ni?

Menurut Farah, sudah lama dia bersabar dan sempat memberi am4ran agar individu berkenaan membayar hut4ng-hut4ngnya sebelum lebih banyak video atau gambar tersebar di media sosial.

Buka alb sendiri

Menjengah ke Instagram isteri kepada selebriti yang pernah dikaitkan oleh Farah, wanita itu bersyukur kerana akhirnya Farah sendiri yang membuka ai.b diri dan mempercayai vide0 tersebut vide0 lama.

Dia juga memaklumkan video itu antara punc4 mengapa suaminya masih bertahan dan menemui wanita itu kerana sering diug.ut dengan perkara tersebut.

Dia juga sempat bertanya semula kepada Farah Saleh duit apa yang dimaksudkan olehnya dan mempersoalkan kembali sama ada duit itu adalah bayaran untuk ansuran kereta ataupun sewa rumah.

Dh turunkan vide0

Tak lama selepas itu, Farah Saleh telah memuat naik satu lagi IG story dengan memaklumkan vide0 tersebut sudah dibu4ng dari feed IG kerana dinasihati oleh orang ramai.

Namun dia tetap berkeras ingin mengambil tindakan selepas ini.

Setakat ini, belum ada sebarang penjelasan daripada mana-mana pihak berkenaan lsu berkenaan.

Terdahulu, kontroversi antara wanita tersebut dengan seorang pelawak terkenal telah menjadi soroton ramai orang kerana did4kwa berlaku cur4ng berulang-ulang kali sehingga ramai yang muak dengan kisah rumah tangga selebriti tersebut.

Sumber : ohmymedia

Leave a Comment