Dulu Mar4h bini pertama berlakon? kini bergel4r pelakon, Tk sangka ramai Tertarik fesyen baru lra

Tanggal 8 Mac akan datang, prosiding pertama yang membabitkan urusan talak difailkan oleh Puteri Sarah Liyana terhadap Syamsul Yusof akan bermula. Tidak tahu bagaimanakah tindakan si suami, namun aktres tersebut berharap ia dapat diselesaikan terus pada tarikh berkenaan dan menamatkan segala yang sudah ditanggung selama ini.

Ira Kazar berlakon. Sementara itu, isteri kedua kepada Syamsul iaitu Ira Kazar pula dilihat ada memuat naik beberapa IG Story seolah-olah santai dan berita yang sedang memanas tidak Iangsung beri kesan kepadanya.

Manakala pengarah terkenal tersebut pula masih belum dilihat membuat sebarang kenyataan. Katanya Kazar pun ada berlakon dalam telemovie sama
Berbalik semula kepada anak pelakon Kazar tersebut, rupa-rupanya wanita berkenaan pernah membintangi sebuah telemovie bersama beberapa nama popular.

Dalam karya yang dilakonkan oleh watak utama Ain Edruce dan Ammar Titan tersebut, Faghirah Fatini Binti Kazaruddin dilihat seperti pegang peranan sampingan sebagai salah seorang rakan. Malah difahamkan, bapa kesayangannya juga ada berlakon dalam karya sama.

Sesuai pulak ayat Ain tu `bawak perempuan tu datang sini’…Walaupun in set tapi style kelaut
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terkejvt dan tidak menyangka rupanya Ira pernah juga berlakon meskipun hanya watak sampingan.

Tak kurang ramai pula tertanya jika Ira juga ada berlakon lagi dalam drama lain selain daripada telemovie ini. Malah rata-rata juga akui tidak tahu akan kewujudan wanita tersebut jika tiada g0sip liar berkenaan.

“pelakon rupanya kan slama ni tak pernah perasan ya ira kazar brlakona”

Dalam pada itu, ramai pula yang memberi ulasan tentang gaya serta penampilan wanita tersebut dalam drama berkenaan.

Sumber : kisah dunia

Leave a Comment