Ditudvh Kongkong Suami, Sengaja Jauhkan Dari Keluarga, Wanita Baru Bers4lin Sed1h Diser4ng Kakak Ipar

Klip video seorang wanita sedang berpantang difitn4h oleh kakak iparnya secara tiba-tiba tular di media s0sial Indonesia

Difitn4h gunakan suami

Menerusi video yang dimuat naik semula oleh seorang pengguna dikenali sebagai Area Julid di Twitter, memaparkan seorang wanita difitnah oleh oleh kakak iparnya sendiri.

Lebih menyed1hkan lagi wanita yang sedang berpantang itu ditvduh ‘menggunakan’ suaminya untuk membeli harta asas seperti telefon bimbit dan motor. Malah, kos melahirkan turut dipertikaikan oleh kakak iparnya itu dan merasakan bahawa adik lelakinya itu dih4sut untuk membenci serta menjauhi keluarga sendiri.

Walau bagaimanapun, si isteri menafikan segala tudvhan yang dilemparkan terhadapnya bahkan segala perbelanjaan bersalin menggunakan duitnya sendiri.

Saya dikatakan memanfaatkan adik dia (suami) sebab adik dia ada motor saya tak ada apa-apa. Telefon bimbit saya beli sendiri dikata saya minta dengan adik dia. Saya bers4lin suruh ganti duit sebab dia kata saya memanfaatkan suami je.

Difahamkan, dia dan suami tidak sempat berkunjung ke rumah mentuanya dalam masa terdekat kerana luka Czer masih lagi belum pulih sepenuhnya.

Saya difitn4h jauhkan suami saya dari keluarga, dia tudvh saya h4sut suami benc1 ibu bapa sebab sejak yang bers4lin tak pernah pergi ke rumah mereka. Sedangkan luka Czer saya belum sembuh.

Video penuh

Leave a Comment