Merayu pada bkas tunang? Akui masih ikhlas, Akhirnya Anju ded4h Status hubungan

Nampaknya, konflik antara pelakon Zarina Anjoulie bersama kekasihnya, Datuk Seri Khazrul Elzey belum temui titik noktah. Mana tidaknya, sebelum ini Zarina atau lebih dikenali sebagai Anju mendedahkan ego adalah punca keretakkan hubungan percintaan mereka. Namun begitu, menerusi hantaran yang dimuat naik oleh seorang pengguna di laman TikT0knya, kelihatan Anju sedang membuat siaran secara langsung bersma … Read more

Siasataan penuh, Selepas Sarah Kini giliran lra pulak kena bl0ck dengan syamsul?

Meskipun sedang dibelenggu dengan masalah rumah tangga, pengarah popular iaitu Syamsul Yusof kini sedang sibuk di lokasi penggambaran untuk pembikinan filem The Original Gangster. Pengarah berusia 38 tahun itu turut berkata, dia enggan dig4nggu buat masa ini kerana mahu fokus untuk pembikinan filem itu. Namun, penerbit iaitu Datuk Saniboey Mohd. Ismail memaklumkan masalah rumah tangga … Read more

Ramai rasa Anju tersel4mat? Netlzen b0ngkar bkas tunang Anju buat ramai tk sangka

Belum pun sebulan mengikat tali pertunangan dengan cinta hati, Zarina Anjoulie sepertinya telah mengesahkan tentang ura-ura kononnya sudah putus. Sedangkan, masing-masing tinggal hanya lagi selangkah sebelum ke alam perkahwinan selain sudah menempah dan buat persiapan majlis bahagia tersebut Mac nanti. Kalau papa sayang mama, papa tahu nak cari kat mana. Meskipun itu, Anju ada bertegas … Read more

“Saya tk mampu menjaga..boleh ke menunjukkan aur4t pada org semua..” – Bkas tun4ng Anju

Bekas tun4ng pelakon Zarina Anjoulie iaitu Datuk Seri Khazrul Elzey masih meluahkan perasaan mengenai hubungan mereka yang dilanda kemelut sejak hujung minggu lalu. Menerusi TkT0k Story miliknya, dia yang juga ahli perniagaan dilihat membalas beberapa komen netizen yang meminta supaya memujuk Zarina atau mesra dengan panggilan Anju sekali gus kembali menjalinkan hubungan cinta. Walau bagaimanapun, … Read more

“Saya mungkin tk sempurna, tp sekurang2nya saya bkan ‘Fake’” Mawar karim sindlr siapa tu?

Sejak kebelakangan ini, usahawan Mawar Karim sering menjadi perhatian media selepas dia membalas komen pedas daripada seorang individu ‘dikenalinya’ yang bertindak menyerang akaun media s0sialnya dengan menggunakan akaun p4lsu. Pun begitu, nama usahawan yang berusia 34 tahun itu sekali lagi menjadi bualan netizen apabila dia memuat naik kata-kata di IG storynya namun, hantaran tersebut tidak … Read more

“Ini akan kervhkan keadaan… Saya pelik dengan tindakan Syamsul..” Selepas Puteri Sarah Fail cer4i.. Tak sangka.. Tind4kan Syamsul pula buat Yusof Haslam terkedu..

Sejak semalam hangat diperkatakan apabila pengarah terkenal, Syamsul Yusof mahu meny4man Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) sebanyak RM10 juta kerana mengeluarkan satu kenyataan fitn4h terhadapnya. Memetik BH Online, bapa kepada pengarah itu iaitu Datuk Yusof Haslam berharap tindakan anaknya itu yang mahu meny4man Jawi tidak mengeruhkan lagi keadaan. Enggan mengulas mengenai tindakan anaknya itu, … Read more

Ziela Jalil Pecah Rahsia! Erra Fazira Berm4du? Heroin Sembilu Ini Jawab Sendiri Akhirnya!

Nama selebriti terkenal Erra Fazira kembali mencvri perhatian netizen selepas tular foto mend4kwa pelakon dan juga penyanyi itu sudah mendirikan rumah tangga bersama seorang lelaki berstatus jutawan. Menerusi beberapa gambar yang tular dalam Facebook, Erra atau nama lengkapnya Fazira Wan Chek, 48, dilihat mengenakan busana pengantin berwarna kelabu. jolokan Primadona Filem Melayu Alaf Baharu itu … Read more

Sharul Kamal Bangga Isteri Berjaya Satukan Hubvngan Anak-Anak Jamal Abdillah “S4kit Sampai M4suk Wad Sebab Kerja Ker4s”

Sharul Kamal menzahirkan penghargaan buat isterinya Amilin Roszaimi yang bekerja keras dalam membantu pasangan adik-beradik Yamani Abdillah dan Zaki Yamani sepanjang menyertai program Famili Duo sehingga mereka bergelar juara. Mengenang kembali perjalanan sepanjang lapan minggu program tersebut, Amilin yang juga merupakan seorang pegawai perhubungan awam sebuah syarikat rakaman jatuh sakit sehingga terpaksa menerima rawatan di … Read more

“Hai Kekasih Hati…I Rindu You Bi” – Penyanyi Bad Indigo akhirnya tayang wajah kekasih?

LIHAT VIDEO DIBAWAH SEKALI… Penyanyi Bad Indigo sekali lagi mahu membuktikan kewujudan kekasihnya kepada semua terutama netizen menerusi satu kemas kininya di Inst4gram (IG). Menerusi hantaran berkenaan, Bad atau nama lengkapnya Badrul Izhan Yeop Abdullah, 48, mended4hkan satu video berserta rakaman suara yang disunting did4kwa teman wanitanya. “Hai…Assalammualaikum bi, Badrul Izhan kekasih hatiku. I dekat … Read more

Lebih selesa dengan lelaki lebih muda? Akhirnya Shila Amzah buat pengakuan semasa ‘Iive’

Pempengaruh TkT0k, Ubai mengesahkan sedang menjalin hubungan istimewa dengan penyanyi terkenal, Shila Amzah sejak tahun lalu. Ubai atau nama sebenarnya Muhammad Ubaidillah Mohd Zulkefli, 25, berkata, dia mula berkawan rapat dengan Shila selepas penyanyi itu melalui fasa sukar dalam kehidupan peribadinya. “Saya sudah mengenali Shila sejak tahun 2011, tapi hubungan kami bertambah akrab sekitar 2014. … Read more