“Ni Sebenarnya Perangai Dia..”- T0kti Kant0i Dal4m Tikt0k, Ded4h Tabi4t ‘Pel1k’ Sebelum Hibvrkan Peminat

Menerusi satu klip yang dikongsiakn di Tikt0k berkenaan penyanyi terkenal tanah air iaitu Dato Siti Nurhaliza membuatkan ramai tidak sangka bahawa penyanyi terkenal tersebut melakukan satu adegan yang cukup membuatkan ramai terpegun. T0kti yang dikatakan mempunyai suara yang unik dan merdu itu dirakam sebelum beliau menghiburkan para peminat beliau dalam sebuah konsert hiburan. Mengikut sumber … Read more

“3 Tahun Cukup Untuk Leona Balik Dengan Imej Baru, UK kan Sejvk” – Azhar Sulaiman

Sebut sahaja nama Kasih Iris Leona, anak g4dis kepada pelakon Azhar Sulaiman sering menjadi perh4tian kerana penampilannya yang agak s3ksi sehingga mengvndang rasa kurang sen4ng net1zen. Umum mengetahui, Leona sudah pun berlepas ke UK untuk menyambung pengajian di sana. Malah, Leona berkongsikan videonya menangis-nang1s kerana tidak bersedia untuk meningg4lkan Malaysia. BACA: Sambung Belajar Ke Luar … Read more

Hil4ng kerja, bisnes dan ibu! Bekas pramugara naik Kancil burvk bawa 4 ekor kucing untuk mulakan hidup baharu di KL

DUGAAN demi dvgaan terp4ksa ditempuh lelaki ini dalam usahanya mencari kesenangan hidup. Bermula dengan mencari rezeki sebagai kru kabin selama 10 tahun bersama syarikat penerbangan AirAsia, Mohd Aizamuddin Zakry Baharom, 35, diberhentikan kerja pada Jun 2020 disebabkan wabak C0v1d-19. Bukan itu sahaja, menurutnya yang senang disapa Zam, bisnes menjual barangan kraftangan dari Bali, Indonesia yang … Read more

Jual Nasi Lemak Tepi Jalan Tapi Pakai Vellfire. Bila Disi4sat Rupanya Ini Yg Peniaga Itu Tidak Pernah Buat

#Gambar diatas sekadar hiasan ISU komuniti peniaga cuba bersikap tidak jujur serta mengel4k daripada mengisytiharkan cukai pendapatan mereka bukan perkara baharu. Lebih tidak bertanggungjawab apabila gol0ngan berkenaan mahu masyarakat luar mengiktiraf kononnya mereka berada dalam kategori berpendapatan rendah sedangkan ia bertentangan dengan situasi sebenar. Seorang pengguna Faceb00k berkongsi kekec3waannya apabila mend4kwa bahawa dia menyedari kini … Read more

(VIDEO) “Men1tik Air Mata..” – Wanita Tumpangkan Warga Emas Jalan Seorang Diri Und4ng Seb4k Ramai

Baru-baru ini, vir4l di aplikasi,tikt0k mengenai sebuah hantaran video oleh seorang pengguna dikenali sebagai Syafiqah Nazri yang memaparkan seorang warga emas telah mengvndang rasa seb4k orang ramai. Menerusi video tersebut, Syafiqah menceritakan apabila dia ternampak seorang warga emas yang sedang berjalan kaki seorang diri di tepi jalan besar sambil memegang ranting kayu pokok. Pada mulanya, … Read more

Sering Terima Jamb4ngan Bunga Di Set Pengg4mbaran, Penerbit Usik Nasha Aziz – “Ker4bat Raja Mana Ni Mampu Bagi Hari-Hari?”

Penerbit terkenal, Fadzil Teh mended4hkan pelak0n cantik, Nasha Aziz sering menerima jambangan bunga ketika berada di set pengg4mbaran. Menerusi perkongsian di TikT0k, Fadzil memuat naik vide0 dirinya sedang mengvsik aktres tersebut untuk mengetahui ger4ngan individu yang memberikan bunga kepadanya. “Nasha, you bercinta dengan siapa ni? Hari-hari orang hantar bunga,” kata Fadzil. Dalam pada itu, penerbit … Read more

“Saya Bukan Pandai Sangat Ag4ma” – Yasmin Aziz Mohon Ma4f Tentang Kekel1ruan Ag4ma Kekasih

Penyanyi Yasmin Aziz baru-baru ini tampil menjelaskan kekel1ruan yang berlaku berkaitan ag4ma yang dianuti oleh kekasihnya, Gulherme Brizolara iaitu seorang pemain bola sepak Kelantan FC. Dalam video TikT0k yang dimuat naik oleh Yasmin, kenyataannya yang mengatakan kekasihnya berag4ma Kat0lik dan bukannya Kr1stian adalah berdasarkan rujukan dari negara Filipina. Kalau anda nak tahu, rujukan saya ketika … Read more

Sudah Terlamb4t! Tan4h Masih Merah Keluar Pula Pended4han Anak Kandvng Aman Shah Sendiri!

Dunia hiburan dikejvtkan dengan khabar duka pelakon dan penyanyi era 80-an, Aman Shah, 68 tahun, menghembvskan n4fas terakhir selepas melakukan pembe.dahan di Institut Jantvng negara (IJN). Khabar duka itu disahkan anak saudaranya, Muhammad Naufal Abdul Latif kepada BH Online. Difahamkan arw4h sudah lebih setahun menghi.dap pemy4kit kenc1ng manis dan jantvng malah pernah berdepan beberapa sera.ngan … Read more

Wanita kant0i cur4ng, lelaki sebar video ‘makwe’ bercvmbu dengan aktor kacak

Sejak semalam, tular di media s0sial satu video seorang lelaki dikatakan mirip aktor terkenal sedang berhibur di kelab malam sambil bercumbu dengan seorang wanita. Video terbabit dikatakan telah dimuat naik oleh seorang lelaki dipercayai teman lelaki kepada wanita di dalam video tersebut. Menurut lelaki itu, teman wanitanya tidak mengaku bahawa dia berlaku cur4ng walaupun video … Read more

Pakai tudung nampak leher, Nabila Razali ditegvr – “Tutup aur4t tu..”

Penyanyi dan pelakon, Nabila Razali sekali lagi ditegvr net1zen selepas memuat naik gambar menampakkan sedikit bahagian lehernya yang tidak bersesuaian dengan imej berhij4b. Menerusi satu posting di laman Instagram, penyanyi berusia 30 tahun itu berkongsi beberapa keping gambar memaparkan dia sedang bersantai dipercayai di sebuah lokasi percutian.   View this post on Instagram   A … Read more