Belum Sampai Setahun Bercer4i, Ramai Terkejvt Tengok Perubahan Terkini Siti Saleha

Pelakon jelita, dilihat sedang bercuti di Sydney, Australia. Namun begitu, salah satu foto yang dimuat naik olehnya di media s0sial menjadi perbualan hangat net1zen.

Foto ‘dihujani’ komen berbaur lvc4h Menerusi hantaran di Inst4gram (IG), pelakon berusia 32 tahun itu berkongsi foto dirinya sedang duduk di atas rumput dengan memakai skirt pendek sambil tersenyum menunjukkan makanan yang dikenali sebagai Burrito.

Dia gembira bersama brrito-nya. Disebabkan foto terbabit, terdapat segelintir warganet terutamanya lelaki yang meninggalkan komen berbaur luc4h apabila ia dikongsikan oleh sebuah portal hiburan.

Lebih teruk, rata-rata net1zen menyalahtafsir makanan burrito yang dimaksudkan oleh pelakon drama 7 Hari Mencintaiku itu sebagai sesuatu yang tidak sopan untuk didengari. Malah, ada juga di antara mereka yang mengatakan ‘brrito’ terbabit ‘sedap’ dimakan pada malam jumaat.

sebagai rekod, Pelakon Siti Saleha, 32, sah  bercer4i dengan suaminya, Ahmad Lutfi Azhar, 36, dalam sebuah prosiding di Mahk4mah Rendah Syariah Klang, Selangor Saleha akui perceraian itu berlaku secara baik dan reda jodohnya dengan Ahmad Lutfi hanya bertahan selama empat tahun.

“Okay, untuk hari ini kami sudah bercer4i secara baik. Jodoh kami tidak panjang, sampai di sini saja. Itu sajalah saya nak cakap. Selebih itu saya tak nak ulas apa-apa,” katanya.

Pelakon drama 7 Hari Mencintaiku terbabit juga enggan mengulas lanjut mengenai butiran berkenaan prosiding yang berlangsung itu. “Kami tak ada persefahaman, itu saja. Terima kasih,” katanya.

Terdahulu, pada 13 Oktober tahun lalu, Saleha mengesahkan dia sudah memfailkan percer4ian terhadap Ahmad Lutfi. Menurutnya, ia dilakukan atas kebenaran mahk4mah.Berita keretakan rumah tangga mereka agak mengejvtkan apabila Saleha sebelum ini tidak pernah berkongsi mengenai masalah peribadi secara terbuka di media sosial mahupun media.

Kali terakhir pelakon itu memuat naik gambar dia bersama suami pada 24 Mac tahun lalu. Hantaran itu sempena meraikan sambutan ulang tahun kelahiran Ahmad Lutfi yang ke-35. Pasangan berkenaan melangsungkan pernikahan pada 28 Julai 2017 dan perkahwinan mereka tidak dikurniakan cahaya mata.

Leave a Comment