Bawa Ibu Masing2, Anak-Anak Jamal Abdillah Rai Kemenangan Di Kedai Mamak

Final rancangan realiti nyanyian Famili Duo yang berlangsung pada Ahad lepas masih lagi terasa bahangnya dengan kemenangan tempat pertama diraih oleh anak-anak bujang penyanyi lagenda, Datuk Jamal Abdillah iaitu, Yamani Abdillah dan Zaki Yamani.

Baba datang ‘support’

Kehadiran bapa mereka yang menyaksikan pasangan adik beradik itu merentap bagi merebut hadiah kemenangan iaitu wang tunai berjumlah RM100,000 menjadi pemangkin buat mereka untuk juara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZAKI YAMANI 🖤 (@zakiyamani._)

Rai kemenangan bersama ibu masing2

Apa yang menjadi perhatian ramai sudah tentu ibu masing-masing yang turut hadir memberikan sokongan saban minggu buat dua penyanyi ini.

Dalam satu perkongsian yang dibuat pengguna TikTok dikenali sebagai @eijasignature, pasangan adik beradik tersebut telah meraikan kemenangan di kedai mamak bersama ibu-ibu mereka.

Sambut dekat mamak je

Dapat dilihat mereka begitu gembira dengan mem0tong kek dan bertepuk tangan menandakan betapa gembiranya apabila usaha keras selama ini berhasil.

Lebih membahagiakan adalah hubungan kekeluargaan kembali erat seperti mereka diwaktu kecil dahulu selepas lama terpisah memandangkan mereka tidak tinggal bersama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Osama Yamani (@yamaniabdillah)

Semoga mereka terus bahagiakan ibu masing2

Perkongsian tersebut telah menuai pelbagai komen daripada warganet yang rata-rata terharu dengan momen keluarga tersebut.

Mereka juga memuji ibu-ibu kepada pasangan penyanyi itu kerana tetap ada bersama anak mereka sehingga mereka mencapai salah satu kejayaan dalam karier.

Cepat masa berlalu, sekejap je dua2 dah bujang

Untuk makluman, Yamani adalah hasil perkahwinan Jamal dengan Noraina Mohd Yusof manakala Ahmad Zaki adalah daripada perkahwinan ketiganya dengan Fatimatuzahrah Samad.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page  

SUMBER: http://www.klmenjeritvideo.dnq.news/

Leave a Comment