Baru sampai UK, net1zen soal penampilan terkini Leona – ” Tak terkejvt..”

Anak perempuan kepada pelakon, Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona nampaknya sudah tiba di London, United Kingdom (UK) bagi melanjutkan pelajaran. Menerusi satu hantaran terbaharu di laman Instagram, pempengaruh media s0sial itu berkongsi beberapa keping gambar ketika berada di sekitar kota London.

Berdasarkan gambar dikongsi, dia dilihat mengenakan dua lapisan pakaian tetapi bahagian pehanya terdedah sekali gus menarik perhatian pengikutn untuk memberikan pelbagai reaksi. Di ruangan komen, segelintir net1zen menegvr soal pemakaiannya dengan menilai gadis itu kononnya masih tidak berubah walaupun berada di UK yang terkenal dengan cu4ca sejuk.

Sama juga, masih terbuka? Tak sejuk ke? Bagaimanapun, ada juga individu menitipkan pesanan supaya Leona menjaga diri apatah lagi berada di tempat yang belum menjadi kebiasaan buat dirinya. Jangan layan mat salih sana, Jaga diri! Terdahulu, Azhar menerusi sebuah posting di Instagram berharap anaknya itu akan tampil dengan imej baharu sebalik pulang ke tanah air kelak.

“Saya tidak rasa sed1h sangat, mungkin kerana mereka sudah mengembara ke seluruh negara sejak kecil dengan menyertai pelbagai program. “Tempoh tiga tahun tidak lama dan cukup masa untuk Leona pulang dengan imej baharu. United Kingdom sejuk,” tulisnya.

Sekadar rekod Kasih Iris Leona ialah anak bongsu daripada 3 beradik kepada pelakon veteran, Azhar Sulaiman bersama isterinya, Chempaka Emalin Pahamin yang mana beliau merupakan kembar kepada abangnya, Andika Rees Pahamin. Beliau adalah selebriti internet Malaysia.

Sumber: Instagram Kasih Iris Leona,

sumber ; OMM

Leave a Comment