“3 Tahun Cukup Untuk Leona Balik Dengan Imej Baru, UK kan Sejvk” – Azhar Sulaiman

Sebut sahaja nama Kasih Iris Leona, anak g4dis kepada pelakon Azhar Sulaiman sering menjadi perh4tian kerana penampilannya yang agak s3ksi sehingga mengvndang rasa kurang sen4ng net1zen.

Umum mengetahui, Leona sudah pun berlepas ke UK untuk menyambung pengajian di sana. Malah, Leona berkongsikan videonya menangis-nang1s kerana tidak bersedia untuk meningg4lkan Malaysia.

BACA: Sambung Belajar Ke Luar Negara, Leona Menang1s Tingg4lkan Malaysia

Sementara itu, menerusi satu perkongsian di Faceb00k, bapa kepada personaliti media s0sial itu ada berkongsikan momen perpis4han dengan Leona dan seorang lagi anaknya iaitu Andika Rees Pahamin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azhar Sulaiman (@azharbsulaiman)

Difahmkan, Leona akan mengambil jurusan pengurusan manakala kembarnya itu pula akan mendalami ilmu Und4ng-und4ng Maritim.

Menerusi satu entri, Azhar turut menitipkan pesanan kepada anak-anaknya itu supaya rajin belajar serta tidak meningg4lkan solat.

Kata Azhar lagi, dia tidak sed1h anak-anaknya belajar di luar negara kerana mereka sudah biasa menggembara.

Namun apa yang lebih menjadi perhatian, Azhar berharap supaya anaknya itu akan tampil dengan imej baru dalam tempoh tiga tahun memandangkan cu4ca di sana sejvk.

“Mami tak rasa sed1h sangat mungkin sebab dorang dari kecik dah biasa travelled all over the world sebab sertai event Jamboree Pengakap /Girl Guides Dunia.

“3 tahun tak lama dan cukup masa untuk Leona balik dengan Image baru….UK kan sejvk…..hahahahaa,” sel0roh Azgar.

Sumber :rotikaya

Leave a Comment